Darilni bon je popolno darilo za vaše najbližje. Darilni bon lahko podarite za katerokoli aktivnost v naši ponudbi.

Postopek nakupa

Pišite nam na info@aktivniplanet.si, da bi želeli podariti darilni bon za izbrano aktivnost. Mi vam nato javimo vrednost in podatke, ki jih potrebujete za nakup.

Podatki za vplačilo bona:

Aktivni planet d.o.o.,
Industrijska cona 4,
5230 Bovec,
TRR: SI56 0430 2000 1127 318
BIC: KBMASI2X

Namen: darilni bon

Po opravljenem plačilu na elektronsko pošto pošljite potrdilo o plačilu. Darilni bon boste prejeli v PDF obliki po elektronski pošti. Prosimo ne opravljajte plačil v naprej, brez da bi se o tem dogovorili preko elektronske pošte.

Veljavnost darilnega bona in dodatne informacije

Darilni bon ima veljavnost 1 leto in ga lahko unovčite do navedenega dneva veljavnosti. Po tem datumu je potrebno doplačati 10€ na osebo za podaljšanje veljavnosti darilnega bona, za obdobje 6 mesecev od dneva izteka veljavnosti bona. Na darilnem bonu je zapisana aktivnost, na kakšen način lahko obdarovanec opravi rezervacijo in veljavnost bona. Darilni bon je prenosljiv. Na bonu je zapisano tudi ime obdarovanca.

ODPOVED AKTIVNOSTI

Spremembe rezervacij upoštevamo do 24 ur pred izletom. Po tem spremembe števila oseb ne bomo upoštevali in jih bomo polno zaračunali. Udeleženci, ki se na dogovorjeni datum in uro izleta aktivnosti ne udeležijo (no show), niso upravičeni do povračila denarja.