Rafting na Soči spada med najlepša slovenska doživetja. Spust z gumenjakom po smaragdni reki je postala najbolj priljubljena adrenalinska aktivnost v Bovcu. Izkušeni vodiči Aktivnega Planeta poskrbijo za varen rafting vseh generacij, od mladih družin do starejših navdušencev. Ob ustreznem vodostaju je za pogumne na voljo dolgi rafting, popolna izkušnja Soče, ki je prava bomba adrenalina.

Rafting Standard

Najbolj priljubljena aktivnost na Soči je izvrstna izbira za vse tiste, ki želijo doživeti hitre brzice in lepote smaragdne reke. Adrenalinski rafting se razteza čez več kot 10 kilometrov, med čudovitim slapom Boka in vasico Trnovo ob Soči. Z varnimi gumenjaki se zibamo do sotočja, kjer reka Učje Soči prilije nekaj vodne mase. Počasi, a vznemirljivo stopnjujemo hitrost ter navdušenje, na poti nas z budnim očesom opazuje Velika Baba Kanina. Kmalu uzremo strma pobočja Krna, kjer se z izkušenimi vodniki spretno izmikamo balvanom in drugim pastem. Zadihani in premočeni, z nasmeškom na obrazu zaključimo z izkrcanjem v idilični vasici Trnovo ob Soči.

Trasa

Srpenica - Trnovo ob Soči

Trajanje

2-3 ure

Dolžina

10 km

Zahtevnost

II. - III. stopnje

44 €Nizka sezona
48 €Visoka sezona

Družinski rafting na Soči

Družinski rafting je primeren za vse generacije. Nepozabni panoramski izlet po Soči omogočamo tudi najmlajšim. Prepustite se izkušenim vodičem Aktivnega Planeta, ki bodo poskrbeli za varnost vseh. Uživali boste v mirnejših odsekih reke z manjšimi brzicami, pred vami pa se bo razprostiral razgled nad najvišjimi vrhovi Julijcev.

Trasa

Čezsoča - Boka/Srpenica

Trajanje

2,5 uri

Dolžina

8 km

Zahtevnost

I. stopnje

35 €Nizka sezona
35 €Visoka sezona

Dolgi rafting

Rafting v zgornjem delu reke je popolna izkušnja Soče. Plovbo po nekoliko ožjem delu nam omogoča visoka vodna gladina, ki je odvisna od pretoka reke. Definirata ga letni čas in vreme, najboljši pogoji za nepozabno doživetje so po obilnem deževju ali po taljenju snega. Zeleni alpski gozdovi se dotikajo bregov, medtem ko veslamo pod visečimi mostovi in preplujemo sotočje reke Soče in Koritnice. Pred vasjo Čezsoča drsimo po številnih valovih, spremljajo nas gruščnata melišča in čudovit razgled na Kanin.

Trasa

Golobar - Trnovo ob Soči

Trajanje

4 ure

Dolžina

20 km

Zahtevnost

II. - III. stopnje

60 €Nizka sezona
60 €Visoka sezona

Rafting Teambuilding

Delovni kolektiv sredi brzic? Z veseljem. Rafting Soča teambuilding je namenjen vsem zaključenim skupinam, ki želijo smaragdno reko doživeti ob boku znancev ali prijateljev. Plovbo popestrijo zabavni postanki in vodne aktivnosti. Ob visokem vodostaju Soče je možen rafting tudi po zgornjem delu reke.

Trasa

Srpenica - Trnovo ob Soči

Trajanje

2-3 ure

Dolžina

10 km

Zahtevnost

II. - III. stopnje

44 €Nizka sezona
48 €Visoka sezona

Kontaktirajte nas